project en programma
Hoe overbrug je de vaak schijnbare tegengestelde belangen van de lijn versus de belangen van het programma of project. Wij leveren graag onze Project en Programma Management expertise om uw project of programma aan te sturen en tot succes te  brengen.

Prince 2 gecertificeerd, maar Infologistics adviseert Prince 2 afhankelijk van de schaalgrootte van het project wel een pragmatische insteek bij deze methodiek te te verkiezen. Zowel vanuit de Business als vanuit IT  kan door InfoLogistics invulling geven worden aan het Project of Programma management.

Tal van projecten zijn gerealiseerd variërend van Programma’s en Projecten variërend van tientallen miljoenen, tot projecten van hele bescheidde omvang. Zowel qua realisatie vanuit de techniek bijvoorbeeld gebruikmakend van scrum agile, maar ook direct rapporterend op MB-niveau gepaard gaand met een reductie van tientallen FTE’s of gepaald gaand met nieuwe services of een implementatie van nieuwe  ERP systemen.

Wij geloven dat een coachende leiderschapsstijl, inspirerend leiderschap en zorgvuldige en open communicatie het verschik maakt. Communicatie op alle niveaus in en buiten de organisatie.